Mijn favorieten

Maatregelen corona virus

Maatregelen in verband met Corona-virus


Makelaardij is mensenwerk, daardoor ontkomt ook Dingemanse makelaars niet aan het nemen van maatregelen ter voorkoming van verdere verspreiding van het Corona-virus. In dat kader hebben wij een aantal maatregelen genomen.

Fysieke bezichtigingen van woningen zijn mogelijk. Wel vragen wij u rekening te houden met het volgende: 
- wij schudden geen handen en houden 1,5 meter afstand (ook in het huis)
- kom met maximaal 2 personen naar een bezichtiging
- heeft u last van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts (of een van uw huisgenoten), dan kunnen wij geen bezichtiging inplannen
- raak niets aan in het huis, de makelaar zal de deuren etc voor u openen
Heeft u een bezichtiging gepland staan en heeft u ziekteverschijnselen, neem dan direct contact met ons op via 0118-650575.

Let op: u doet dit niet alleen voor uw eigen gezondheid, maar ook voor die van andere mensen. Wij vertrouwen erop dat u zich aan bovenstaande maatregelen zult houden. 

Bent u echter benieuwd naar een woning en wilt u liever (nog) geen bezichtiging inplannen, dan kunt u op onze website en op www.funda.nl van vrijwel iedere woning in ons aanbod een woningvideo en de virtuele tour vinden. Heeft u dan verdere vragen, neem dan contact met ons op via 0118-650575 of via info@dingemansemakelaars.nl.  

Ook voeren wij verkoopadviezen uit, dus als u verkoopplannen heeft en gebruik wilt maken van de diensten van de best verkopende makelaar van Walcheren, dan bent u bij Dingemanse makelaars aan het juiste adres. We komen graag bij u langs (met inachtneming van de maatregelen van het RIVM), neem contact met ons op via 0118-650575 of via info@dingemansemakelaars.nl.


Voor een bezoek aan ons kantoor willen wij u vriendelijk vragen om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Wij verzoeken u zaken die digitaal of telefonisch af te handelen zijn, ook zo te doen, zo kunnen we onnodig persoonlijk contact vermijden, wat in deze tijd geadviseerd wordt door het RIVM. Wilt u iets afgeven op kantoor, dan verzoeken wij om het (indien mogelijk) in de brievenbus van ons kantoor te doen. 

Tot slot nog enkele links die zeer nuttig zijn en verdere uitleg geven over het Corona-virus: 
- RIVM
- Zeeland Veilig
- Rijksoverheid