Dingemanse makelaars

Seisdam 8 -10
4331 NT Middelburg
Tel: 0118-650575
info@dingemansemakelaars.nl
Verwerijstraat 51, 4331 TB Middelburg Vraagprijs € 425.000,- k.k.
Verwerijstraat 51 in Middelburg 4331 TB

Omschrijving

Een uniek pand met geweldige uitstraling gelegen in de monumentale binnenstad van Middelburg. Deze voormalige school is een Rijksmonument en beschikt over prachtige raampartijen. Het gebouw is vroeger gedeeltelijk in gebruik geweest als nevenruimte bij de Oostkerk en heeft als naam "Het Bolwerk" meegekregen. Het overige gedeelte van het gebouw is in gebruik bij een Stichting.
 
Het pand heeft in totaal 5 voormalige lokalen welke zijn doorgebroken tot 2 grote gemeenschapsruimten (circa 60 en 140 m2). In deze ruimtes is de oorspronkelijke plafondhoogte met ongeveer 2 meter verlaagd. Er zijn 3 toiletgroepen, een complete keukenruimte met apparatuur en doorgeefluik, entresol en toegang naar een imposante vlieringruimte waar circa 50 m2 is bevloerd.

De inhoud is met ongeveer 2500 m3 indrukwekkend te noemen. Een geweldig karakteristiek pand met unieke zolderverdieping en vele mogelijkheden. Er is nagenoeg geen buitenruimte en parkeerruimte is op openbaar terrein.

De huidige bestemming van het object is "maatschappelijk", wat betekent dat het pand gebruikt mag worden voor maatschappelijke voorzieningen. Dit zijn voorzieningen en instellingen, gericht op het aanbieden en uitoefenen van activiteiten, gericht op de sociale, maatschappelijke, medische, zorgverlenende, educatieve, levensbeschouwelijke, en openbare dienstverlening als ook beschermde woonvormen, sport, cultuur en ontspanning, verenigingsleven, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 425.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Halfvrijstaande woning Bouwjaar 1894 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 340 m² Perceeloppervlakte 484 m² Inhoud 2500 m³ Aantal kamers 5 Aantal woonlagen 1 woonlaag en een zolder Energie Verwarming C.V.-Ketel Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Monument en beschermd stads- of dorpsgezicht Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Middelburg Sectie L Perceelnummer 4729 Oppervlakte 484 m² Eigendomssituatie Volle eigendom